DARE: BODY & MIND
TILBYDER

Unikke ydelser og oplevelser som alle har til formål at fremme mere ro og balance i krop og sind.

75 MINUTTER

KROPSTERAPEUTISK
YOGAHOLD

Du vil guides i at forstå sammenhængen mellem din krop og dit sind. Undervisningen har fokus på forståelse af kroppens sprog og ikke smidighed. Sessionerne gør dig klogere på hvad der fra et kropsterapeutisk perspektiv ligger bag dine spændinger. Du vil opleve at kunne stå stærkere i den du er og slippe stagneret energi, som tynger dig. Ingen tidligere yoga erfaringer kræves.

60 MINUTTER

PRIVAT SESSION

Skræddersyet 1:1 session med fokus på kun dig. Sessionen består i en kombination af kropsterapeutisk yoga, som stiller skarpt på dine ubalancer og holistisk mentoring, hvor vi sammen finder frem til kernen af det, som du kan arbejde med for at skabe mere balance i krops og sind.
999 kr. for 60 minutter. 

BOOK DARE: BODY & MIND
TIL DIN VIRKSOMHED

Dare tillbyder unikke oplevelser med fokus på at styrke hele arbejdspladsens mentale trivsel. Vi gør det gennem kropsterapeutisk yoga eller yoga, mindfulness sessioner og meditationstimer, som er tilpasset din virksomheds behov og ønsker. Muligheder er mange og engangsoplevelser og forløb er begge muligt.

Sessioner kan efter aftale gøres i arbejdstøj, så et bad ikke er nødvendigt og de kan bookes på jeres arbejdsplads eller i mit studio. Alt udstyr kan lejes med.

Kontakt os og lad os skræddersy den perfekte løsning til jer.

6

WORKSHOPS

Dare: Body & Mind tilbyder workshops med fokus på selvudvikling, krop, sind og sjæl samt mental velvære. Du kan booke workshops til private eller virksomheds event eller du kan tilmelde dig aktuelle workshops.