INTENTION

Dare to care your body & mind

BAGGRUND FOR
DARE: BODY & MIND

I august 2022 stiftede jeg Dare: Body & Mind for at skabe den platform og det univers, som jeg selv manglede i min søgen på at skabe mental balance.
Vi er skolet til at prioritere vores fysiske sundhed, men vores mentale velvære får ofte først fokus når “skaden er sket”, når vi er brændt ud, har fået stress eller angst. Den samme ligning faldt jeg i og netop dét ønsker jeg at ændre. Dare: Body & Mind er stedet, hvor du forebygger mental ubalance. Det er stedet hvor du plejer din mentale velvære, præcis som vi er skolet til med vores fysiske. Med en holistisk tilgang til krop og sind gør jeg det simpelt at forstå, hvor du skal ændre eller tune ind, for at opnå mere balance i din mentale velvære inden din krop siger fra. Kroppen er vores helt eget landkort, som klokkeklart fortæller, hvordan vi har det, men ofte ignorerer vi det sprog, fordi vi ikke forstår det. Bliver kroppens sprog, med andre ord kroppens larm og ubehag ignoreret længe nok, “sker skaden”.

Præcis dét sprog gør jeg dig klogere, så du kan forebygge mental ubalance. Jeg er uddannet som kropsterapeutisk yoga instruktør og har i mange år været interesseret i, hvordan vi skaber balance i præcis den krop vi er i. Vi er alle forskellige og der findes ikke et one-fit-all take, når det handler om at styrke vores mentale sundhed. Derfor er min fornemmeste opgave med Dare: Body & Mind, at lære dig, at forstå din krop og dens sprog for at du kan skabe det bedst mulige liv for  lige præcis dig. Ligesom jeg hver dag prøver at gøre for mig. 

 

Kærligst
Nanna Stensgaard
Stifter af Dare: Body & Mind